Over ons

Als kinderopvangorganisatie weten we hoe lastig het kan zijn om een betrouwbare oppas te vinden. Dat maakt het regelen van een gezellig avondje al snel een gedoe. Zonde! Wij helpen je graag aan een betrouwbare én kwalitatieve oppas in Nijmegen en omgeving die door ons persoonlijk is gescreend.

image description

Wat heeft KION Thuis jou te bieden?

Kwalitatieve en betrouwbare oppassen

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze oppassen. De oppassen van KION Thuis hebben veel affiniteit met kinderen. Ze zijn in het dagelijks leven werkzaam in de kinderopvang of volgen een opleiding in deze richting. Ze weten dus alles over opvoeding en de ontwikkeling van kinderen. Alle oppassen zijn door ons persoonlijk gescreend en zijn in het bezit van een VOG. Sommige oppassen hebben ook een kinder-EHBO.

Gemak en flexibiliteit

Op ons online platform selecteer je een oppas die voldoet aan jouw wensen. Bijvoorbeeld het tijdstip waarop je een oppas zoekt en het hebben van een rijbewijs. Vervolgens leg je gemakkelijk contact met de mailfunctie. De oppas stuurt je een berichtje terug. Is er een klik, dan plan je samen de eerste oppasafspraak. Je kunt zelf kiezen of je éénmalig gebruik wilt maken van KION Thuis, of voor een langere periode.

19 Oppassen
199 Gezinnen maken gebruik van KION Thuis
image description

Het beste voor je kind

KION Thuis is een initiatief van KION, kinderopvang in Nijmegen. Wij willen het beste voor kinderen. Daarom bieden wij naast onze kinderopvang nu ook de oppasservice KION Thuis aan. Onze oppassen zijn gescreend en voldoen aan de volgende eisen:

  • Gediplomeerd pedagogisch medewerker of in opleiding
  • Verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Ervaring als oppas
  • Een referentie