Zo werkt het

KION Thuis brengt ouders en betrouwbare oppassen in Nijmegen en omgeving met elkaar in contact. Met ons platform vind je gemakkelijk een kwalitatieve oppas met ervaring op het gebied van opvoeding en de ontwikkeling van kinderen.

image description

Zo werkt KION Thuis

Selecteer een oppas

Maak eerst een filterselectie zodat je alleen de oppasprofielen te zien krijgt die aansluiten op jouw wensen. Door te klikken op de knop ‘bekijk het profiel’ kun je de verschillende profielen bekijken. Sommige oppassen vinden het prima om huishoudelijke taken of de zorg voor huisdieren op zich te nemen. Dit staat dan aangegeven in het profiel. Spreekt een oppas je aan? Dan kun je contact leggen met een persoonlijk bericht. De oppas stuurt een berichtje terug en samen plannen jullie een afspraak. Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om een oppas te kunnen benaderen. Als je een abonnement hebt op KION Thuis, kun je gedurende de abonnementsperiode onbeperkt oppassen benaderen.

De eerste oppasafspraak

De eerste keer dat een oppas bij je thuis komt is spannend voor iedereen: kinderen, ouders én de oppas. We adviseren je daarom om eerst een kennismakingsafspraak in te plannen, voordat de oppas echt aan de slag gaat. Neem voldoende tijd om aan elkaar te wennen en om de oppas te instrueren. Ook is het belangrijk dat je samen afspraken maakt over de werkzaamheden en het tarief. Heb je vaker een oppas nodig? Probeer dan zoveel mogelijk met dezelfde oppas te werken. Kinderen vinden het prettig om een vertrouwd gezicht te zien.